Over mij

Over mij

In een notendop omschreven: ik ben Helen Edwards en ik werk als psycholoog en wandelcoach in het natuurgebied Meijendel vlakbij Wassenaar, Den Haag en Leiden.

Als je kijkt naar mijn leven dan zie je drie thema’s eruit springen: een passie voor mensen, zingeving en een grote liefde om in de natuur te zijn. Ik ben het gelukkigst als ze alle drie worden gecombineerd, wat nu vanzelfsprekend het geval is in mijn werk!

Als coach

Mijn cliënten omschrijven mij vaak als rustig, vriendelijk en krachtig. Ze voelen zich geaccepteerd en uitgedaagd door mij. Mijn intuïtie en analytische vaardigheden brengen helderheid en beweging in de situatie, omdat thema’s snel bloot komen te liggen. Ik weet wanneer ik moet confronteren en ik weet wanneer ik beter stil kan zijn om de natuur haar werk te laten doen. En dat bedoel ik letterlijk: Ik heb een groot respect voor het samenspel van de natuur, het weer, de seizoenen en de elementen en hoe ze ‘magie’ brengen in een coaching sessie.

Mijn achtergrond

Ik groeide op in Engeland (1966), volgde de opleiding tot apotheker en verhuisde naar Nederland toen ik 23 jaar oud was. Hier heb ik een gezin grootgebracht, gewerkt, vloeiend Nederlands geleerd en psychologie gestudeerd. (Universiteit Leiden). Mijn eerste baan als psycholoog was bij een arbeidspsychologisch bureau. Hier deed ik werk-gerelateerde coaching en assessments. Later werkte ik bij een depressiepoli. Ik ben tevens wandelcoach (Atma Insituut) en ACT-professional (Acceptance and Commitment Therapy). Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk.

True Nature Coaching logo
True Nature Coaching logo

This website uses cookies to ensure you get the best experience.