Over mij

Over mij

In een notendop omschreven: als je kijkt naar mijn leven dan zie je drie thema’s eruit springen: een passie voor mensen, zingeving en een grote liefde om in de natuur te zijn. Ik ben het gelukkigst als ze alle drie worden gecombineerd, wat nu vanzelfsprekend het geval is in mijn werk!

Als coach

Mijn cliënten omschrijven mij vaak als zachtaardig en krachtig. Ze voelen zich geaccepteerd en uitgedaagd door mij. Mijn intuïtie en analytische vaardigheden brengen helderheid en beweging in de situatie, omdat levensthema’s snel bloot komen te liggen. Ik weet wanneer ik moet confronteren en ik weet wanneer ik stil moet zijn en de natuur haar werk moet laten doen. En dat bedoel ik letterlijk: Ik heb een groot respect voor het samenspel van de natuur, het weer, de seizoenen en de elementen en hoe ze ‘magie’ brengen in een coaching sessie.

Mijn achtergrond

Ik ben opgegroeid in Engeland (1966) en verhuisde naar Nederland toen ik 23 jaar oud was. Hier heb ik een gezin grootgebracht, gewerkt, vloeiend Nederlands geleerd en de opleiding tot psycholoog gevolgd aan de Universiteit Leiden. Mijn eerste baan in de psychologie bracht me in werk-gerelateerde coaching en assessments en later werkte ik bij een depressiepoli. Ik volgde de opleiding tot wandelcoach bij het Atma Instituut en heb sinds 2013 mijn eigen wandelcoaching praktijk.

Mijn visie

Ik geloof dat wanneer we vastlopen of in crisis verkeren, we geroepen worden om een innerlijke reis te beginnen. Wat we ‘hadden’ werkt niet meer, waar we naartoe gaan is niet meer duidelijk. Op deze manier kunnen moeilijke omstandigheden de toegangspoort tot verandering en groei bieden, als we dat toestaan, en ons leven en dat van anderen verrijken.

This website uses cookies to ensure you get the best experience.