Homepagina

Wil je meer plezier, flow en voldoening in je leven ervaren? Dichtbij jezelf kunnen blijven terwijl je werk en privé vorm geeft op een manier die bij je past? Meer vanuit je hart leven en minder vanuit je mind?

Met wandelcoaching in de natuur kom je tot rust, leer je om goed naar jezelf te luisteren en om keuzes te maken, die van binnenuit ontstaan. Je ontwikkelt het bewustzijn, de moed en het zelfvertrouwen om je eigen pad te gaan volgen – richting een gelukkiger, vrijer en gezonder leven!

Wil je dat ook? Ik sta je graag bij. Ik ben Helen Edwards en ik werk als psycholoog en wandelcoach in Wassenaar, dichtbij Den Haag en Leiden. Je kunt hier lezen wat cliënten vertellen over mijn werkwijze.

Wil je samen met mij een korte wandeling maken?

Zet de eerste stap, boek een gratis kennismakingswandeling waarin je ervaart hoe het werkt en waarin je al je vragen kunt stellen. Ik ontmoet je graag!

Helen Edwards -outdoor psychologist-wandelcoach

Individuele coaching

1 op 1 coaching om je te ondersteunen, stap voor stap. Creëer de verandering waar je naar verlangt in je leven, werk en relaties.

Lees meer

2-3 dagen coaching retraite

Af en toe is het fijn om weer eens goed te voelen ‘Waar sta ik nu?’ Om erachter te komen of je je energie in de juiste dingen stopt.

Lees meer

Bewuste wandelingen

Groepswandelingen met diverse thema’s. Mindfulness en oefeningen om de verbinding met de natuur, jezelf en anderen te verdiepen.

Lees meer

Boek een kennismakingswandeling

Vul hieronder je gegevens in en wanneer je beschikbaar bent voor een afspraak.

This website uses cookies to ensure you get the best experience.