Individuele wandelcoaching retraite

Individuele wandelcoaching retraite

Ervaar je flow, plezier en voldoening in je werk en privé leven? Of ben je niet zo blij met de huidige situatie en wil je verandering maar weet je niet hoe?

Af en toe is het fijn om jezelf de tijd en ruimte te gunnen om weer eens goed te voelen ‘waar sta ik nu?’ Zo kom je erachter of je je energie in de juiste dingen stopt. En ontdek je of je werk, relatie of sociale leven je de zingeving en het plezier geven die je erin zoekt..

Stap even weg uit de drukte

Ik ontmoet je graag op het eiland Voorne Putten, net buiten de Randstad op een klein half uur afstand van Rotterdam. Waar uitgestrekte duinen, bossen en stranden je uitnodigen tot ontspanning en reflectie. Hier kun je tijdens een 2-3 daagse wandelcoaching retraite processen aangaan op een veel dieper niveau dan ooit zodat je echt tot oplossingen kunt komen.

Wat levert het je op?

  • Inzicht in en antwoorden op bepaalde levensvragen
  • Verwerken en loslaten van oude pijn en blokkades
  • Weten wat je energie, zingeving en geluk geeft
  • Helderheid over welke stappen je nu wilt zetten

Inhoud

Tijdens de retraite krijg je 4 (of 3) individuele wandelcoaching sessies van anderhalf uur, allemaal gespitst op jouw thema. Het is maatwerk, die met elke coachwandeling steeds meer verdieping vindt.

Daarnaast is er tijd om te relaxen, te mediteren of alleen op pad te gaan. Zo kun je vanuit het Bezoekerscentrum Tenellaplas (Rockanje) heerlijk wandelen of uitwaaien op strand.

Door de afwisseling van wandelcoaching, stilte in de natuur en tijd voor jezelf ontstaat er rust en richting. Eenmaal thuis helpt dat wat je ervaren hebt om anders met jouw situatie om te gaan. Je weet nu welke “kant” je op wilt.

Wil je meer weten?

Stuur me een mail en ik neem contact met je op.

This website uses cookies to ensure you get the best experience.