Praktische informatie

Intake wandeling

Tijdens de intake wandeling kijken we naar de redenen waarom je nu begeleiding zoekt en wat je wilt bereiken. We verhelderen je doelen en bespreken de duur en de kosten van het traject. Dit leg ik in een plan van aanpak vast die je thuis kunt doornemen en ondertekenen.

Voor zakelijke trajecten wordt dit plan in een voorstel uitgewerkt en na jouw akkoord aan je werkgever, de bedrijfsarts of (HR-)manager gestuurd.

Duur van een wandelconsult

Een standaard wandelconsult duurt 60 minuten, maar er kan ook meer tijd voor worden uitgetrokken. Hier maken we van te voren een afspraak over. Per sessie geldt ook 15 minuten voorbereiding en administratie, maar dit is al bij het tarief inbegrepen.

Hoeveel consulten?

Gemiddeld blijkt een traject van 5 tot 6 sessies zeer effectief te zijn. In het geval van burn-out is dit vaak 8-10 sessies om terugval tijdens de terugkeer naar werk te voorkomen.

Wanneer en waar

We spreken meestal af in Meijendel, Wassenaar of Clingendael, Den Haag. Zorg voor comfortabele schoenen en neem eventueel een fles water en regenkleding mee. De wandelsessies gaan altijd door, tenzij het KNMI noodweer voorspelt. Mijn werkdagen zijn dinsdag, vrijdag en zaterdag(ochtend). Het is ook mogelijk om op de maandagavond af te spreken, voor zover het licht is. 

Tarieven

  • Intake wandeling, 45-60 min: € 50,00
  • Wandelconsult, 60 min: € 95,00
  • Wandelconsult, 90 min: € 125,00
  • Met bedrijven worden aparte afspraken gemaakt over het tarief. Er zijn afspraken mogelijk over trajecten.

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen.

Algemene regels

Ik werk volgens de beroepscode van het NIP. Alle informatie hierover vind je op de internetpagina van het NIP (www.psynip.nl)

This website uses cookies to ensure you get the best experience.